Van Brug tot Pomp toer

Ons bestuurslid André Katoele fietst samen met zijn fietsvriend John Koolhof van Rotterdam naar Heino voor Strijd van Salland!

In het paasweekend, op 8 april, zullen zij rond 09.00 uur vertrekken vanuit Rotterdam (Erasmusbrug). Waarom Rotterdam? Omdat dit de vestigingsplaats is van het Erasmus MC; de locatie waar het onderzoek plaats vindt waar Strijd van Salland geld voor inzamelt. Van daaruit fietsen zij naar de Pomp in Heino. Heino is de bakermat van de Strijd van Salland. En zie daar … de “Van Brug tot Pomp toer”!

Helaas is prof. dr. Martin van den Bent, de contactpersoon van het Erasmus MC, verhinderd om mee te fietsen, maar zijn collega professor/researcher Pim French en een paar collega’s gaan mee voor een deel richting Utrecht. De professoren doen altijd mee met Strijd van Salland.

Maar inmiddels is er ook een bescheiden groep vrienden, welke de complete tocht meefietst. O.a. met ondersteuning van Trek Bicycle Store Zwolle, waarvan ook een aantal mensen meefietsen. Ook zijn er meldingen dat er een groep fietsers aanhaakt bij de pont van Wijhe, waar ze de IJssel oversteken. Wie mee wil vanaf dat punt is van harte welkom.

Heb je interesse om mee te doen en/of sponsorgeld te doneren aan de actie die de ‘Van Brug tot Pomp toer’ is gedoopt? Neem contact op met André Katoele, 06 20451611 en neem vooral ook een kijkje op www.strijdvansalland.nl

#strijdvansalland#vanbrugtotpomptoer#strijden#samentegenkanker#vanrotterdamnaarheino#fietsenvoorhetgoededoel#hersenkanker#hersentumor#samen#evenement#trekbicylcestore