Strijd van Salland 2022

€26.124,34 gedoneerd
898 Donateurs

Your Donation
Gegevens
Voorwaarden en condities

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je donatie te verwerken, je ervaring met de werking van de site te ondersteunen, en voor andere doeleinden beschreven in de privacybeleid.

50 reacties op “Strijd van Salland 2022”

 1. Dick Lindeboom

  Ik doneer omdat ik zelf een hersentumor heb, en dat er grondig onderzoek gedaan kan worden naar hersentumoren, zodat toekomstige patienten de juiste behandeling krijgen, en ze geen gevolgen en schade ondervinden van deze verschrikkelijke tumor, en ze zoveel mogelijk een “normaal” leven kunnen leiden

 2. Bontje Dekker

  Ik doneer omdat dit een fantastische actie is voor een serieus goed doel! Succes op 19 juni!

 3. Mirjam Stolte

  Dick wat zou het inderdaad prachtig zijn als er iets gevonden wordt tegen hersentumor. Daar is onderzoek voor nodig en dus ook veel geld. En zo mooi om te zien hoe positief jullie in het leven staan en dat geldt ook voor Sharon. Heel veel succes samen een een prachtige dag straks

 4. Albert Holsappel

  Ik doneer, om diegenen aan te moedigen die zo betrokken zijn bij het doel om die nare ziekte de wereld uit te krijgen de strijd vol te houden.

 5. Gerrianne Oosterlaar-Meijer

  Opbrengst van verkoop van sjaals was dit jaar voor de kankerbestrijding. Tot nu toe heeft dit €82,50 opgebracht. Robbedoes vult dit aan tot €150,- en steunt hiermee graag de Strijd van Salland….

 6. marita Blankvoort

  Omdat Hein van Gurp een broer/zwager is van mijn broer.
  En omdat er veel geld nodig is voor hersenonderzoek.
  Daarom sparen wij ook bierdopjes ( oud ijzer, die brengen OOK geld op !!!)

 7. Jeroen van Kempen

  Het is hard nodig dat er meer onderzoek gedaan wordt naar het behandelen van hersentumoren. Er moet een groter deel van al het geld dat aan kankeronderzoek besteed wordt naar hersentumor-onderzoek. De strijd van Salland is een prachtig evenement dat geld inzamelt, onderlinge verbondenheid toont en motiveert om vol te houden en door te blijven gaan! Succes en tot zondag!

 8. Ik doneer omdat mijn lieve oud-collega Hein van Gurp een hersentumor heeft. Goed dat er zulke initiatieve zijn om zoveel mogelijk geld op te halenn voor onderzoek.

 9. Wij doen mij elke jaar. Vorige jaar mijn vader heeft glioblastoma en bedankt voor Jolanda en strijd van Salland hij is nu in goede handen!
  Jullie zijn toppers en bedankt voor al die werk wat jullie doen!!!

 10. wiebe scholten

  Als dj weet ik dat het leven een feest moet kunnen zijn, daarom strijden we graag mee zo dat elke dag een feest kan zijn!

  Dj Wiebe
  Team dick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top